Начало Начало


[ Нови съобщения · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » За сайта GSM-BG » FAQ » Как се тегли от сайта ?
Как се тегли от сайта ?
AlienWarEDate: Четвъртък, 2009-04-16, 8:20 PM | Message # 1
OwneR
Group: Администратор
Messages: 24
Awards: 0
Reputation: 6
Status: Извън линия
tommy .::Искате да изтеглите някой файл от сайта , но незнаете как ? Тази тема е точно за Вас::. tommy

Всички файлове се намират във "Файлов каталог". Там те си имат категории. Ако искате да търсите във всички файлове, трябва да сте във "Файлов каталог". Ако искате да търсите в определена категория, трябва да сте влезли в нея и тогава да пишете в търсачката. Когато си изберете файл ( за примера избирам ТОЗИ ) Кликвате върху името на файла (в моя пример е 1750 Wallpapers 240x320 ПРИМЕРНА КАРТИНКА. След което ще ви изле ТОВА. Там цъкате на "Изтеглете от друго интернет пространство" и ще ви препрати в друг сай. За момента ползваме сайта http://www.mediafire.com/, но има и файлове, които са качени в http://4storing.com/.

Как се тегли от http://www.mediafire.com/ ?

След като сте кликнали на Изтеглете от друго интернет пространство и ви е препратило в http://www.mediafire.com/, в прозорчето трябва да ви излезе ТОВА. Първо ще пише Processing download request... и изчаквате 2-3 секунди да стане Click here to start download... След като цъкнете ще пише Your download is starting.. и избирате място, където да запишете файла и ... готово. След това можете да напишете коментар и да оцените файла smile .

Как се тегли от http://4storing.com/ ?

След като сте кликнали на Изтеглете от друго интернет пространство и ви е препратило в http://4storing.com/, в прозорчето трябва да ви излезе ТОВА, кликвате на "Продължи", след това на "Свали файл" и избирате къде да го запишете.

Важно : Ако нямате регистрация, неможете да теглите файлове. Можете само да ги разглеждате. Трябва да си направите регистрация и тогава ще можете неограничено да сваляте.

Ако имате някакви въпроси - пишете в тази тема. wink .



 
_-BlacK-ArroW-_Date: Четвъртък, 2013-08-15, 1:35 PM | Message # 2
Private
Group: Потребител
Messages: 1
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Извън линия
Добър ден искам да попитам защо след като искам да изтегля игра която е 400КВ трябва да тегля нещо с значително по голям обем на данни?
Не разбирам.
 
Форум » За сайта GSM-BG » FAQ » Как се тегли от сайта ?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

 


Сайта е създаден и се поддържа от AlienWarE. Всички права запазени.
[Правила] | [Правила на Форума] | [Контакти]
GSM-BG GSM-BG GSM-BG
© 2009