Начало НачалоТвоят профил

Добре дошъл Guest (Guest) !
IP адрес : 100.24.122.228
Нови съобщения : 0
Пол :
Група : "Гост"
Акаунта е регистриран преди дни.

Екип на сайта

Статистика

Най-новият потребител :
 • onimusha_1990

 • Всички онлайн: 1
  Гости: 1
  Регистрирани: 0
   
    Правила на GSM-BG

  Чл. 1. Не спорете с екипа. Това включва администратори и модератори. При подобно действие получавате предупреждение. При три такива, губите акаунта си. При още три, получавате бан на IP адресa си. За спорове с Администраторите директен бан, без предупреждение и право на обжалване!!!

  Чл. 2. Уважавайте се.
  Чл. 2.1. Не използвайте нецензурни думи и обиди по адрес на другите потребители на сайта, още по - малко към екипа, който се труди неуморно, без заплащане, за да може да съществува това, коeто ползвате . Неприлично поведение, ще доведе до предупреждение. При три подобни предупреждения, губите акаунта си. При още три, получавате бан на IP адреса си.
  Чл. 2.2. В GSM-BG абсолютно се забраняват расистки прояви под всякаква форма. Обиди на расова, религиозна, полова и др. основа няма да бъдат толерирани. Няма да има предупреждения при подобен вид прояви. Наказанието е бан без предупреждение.

  Чл. 3. Забранява се всякакъв вид спам или опити за рекламa на сайтове и продукти във форума, както и чрез лични съобщения. Напомняме Ви, че личните съобщения се филтрират. Наказанието за подобно деяние е бан без предупреждение.

  Чл. 4. Задължително е писането във форума на кирилица. Ако нямате кирилица на компютъра, от който пишете, ползвайте този сайт - http://www.kredor.com/lat2bg/.

  Чл. 5. Регистрацията в сайта е задължителна, за да можете да сваляте файлове и да пишете във форума.

  Внимание: Нито един от тези файлове не се намира на нашия сървър. Линковете са изпратени от потребителите му. Администраторите на този сайт не носят отговорност за това което са постнали потребителите, или други техни действия. Вие не трябва да използвате този сайт за разпространение или сваляне на материали ако не притежавате съответните права. Вие избирате дали да се съобразявате с тези правила.

  Екипът на GSM-BG си запазва правото да променя горните правила без предупреждение и по всяко време. Моля посещавайте тази страница периодично, за да сте сигурни, че не ги нарушавате!

   
   
  Вход

  Часовник

  Нови файлове

  Euro Football

  Категория : [Игри - Java]

  Коментари :  (69)


  Art Of War

  Категория : [Игри - Java]

  Коментари :  (6)


  8618 Mobile Wallpapers ...

  Категория : [Картинки - jpg, gif, png]

  Коментари :  (6)  Гласувай за сайта

  Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
  Vote for GSM-BG в CrazyTop100

  Гласувайте за в BGTOPSITES.COM


  Реклама
  CS-bg :: Български Counter-Strike фенсайт!

  Нашата анкета
  Коя ви е любимата марка телефон ?
  Гласували: 1070

   


  Сайта е създаден и се поддържа от AlienWarE. Всички права запазени.
  [Правила] | [Правила на Форума] | [Контакти]
  GSM-BG GSM-BG GSM-BG
  © 2009